De inschrijvingen voor het kamp 2020 zijn geopend!

In deze tijden van thuisisolatie willen wij graag een lichtpuntje naar de zomer aanbieden: Een heerlijk weekje om alle opgekropte energie los te laten (dit is alleen bedoeld voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8). Voor de ouders, niet getreurd, dit betekent voor jullie een welverdiend weekje van ontspanning! Bij deze zijn de inschrijvingen voor het JSC-kamp van 10 t/m 13 Augustus zijn dus geopend.

N.B. Ook wij hebben helaas geen inzicht in wat er komende periode omtrent het Corona-virus gaat gebeuren en welke maatregelen van kracht zijn/blijven. Toch willen wij de voorbereiding voor het kamp gewoon door laten gaan én willen u daarom vragen uw kind gewoon op te geven als hij/zij graag mee wil. Te zijner tijd zullen wij, natuurlijk in overleg met u, de situatie aankijken of het verstandig is het kamp door te laten gaan. Eventuele kosten zult u in dat geval terugkrijgen.

Opgeven kan in principe tot 1 Augustus.

Comments are closed.